top of page

KRYSTALLBUTIKKENS STONE COLLECTION 

KALSITT-FAMILIEN 


Hva er Kalsitt?

Kalsitt er en vanlig, men likevel kompleks krystall. Det er et karbonatmineral som kommer i en rekke forskjellige nyanser. Kalsitt kan være klar eller hvit, den kan også være brun, rød, oransje, blå, grønn og gul (blant andre farger). 


Kalsitt betyr styrke ånd og energi

Kalsitt har god effekt på det 3., 4. og 6. energisenter som er solar plexus, hjerte og pineal / tredje øye chakraet.


Forsterkningens stein

Med sin eksplosjon av sitrusfrisk fabelaktighet og sin utrolige forsterkende energi er kalsitt en stein som kysser deg med en bølge av energi, alltid klar til å tenne en ild i sjelen din. For de tider i livet da du føler at du trenger en fullstendig vårrengjøring, kan Kalsitt sveipe inn og bringe sin forfriskende strøm for å skylle ut gamle stillestående vaner, hekte av ankrene og la deg danse lys på føttene. Betydningen av kalsitt kommer fra det antikke greske ordet Chalix og det latinske ordet Calx – som i utgangspunktet oversettes til kalk. I stedet for å referere til farge, er lenken til kalk et nikk til sminke av krystallisert kalkstein. Kalsitt er et kalsiumkarbonatmineral, og hvis det ser kjent ut med det mystiske skinnet, er det fordi du sannsynligvis har fanget kalsitt før når du beundrer komplikasjonene til stalaktitter og stalagmitter. Kalsitt kommer med mange navn i vår moderne verden – du kan høre det referert til som Calcspar, Clear Calcite eller Iceland Spar. Den utvinnes over hele verden, men er spesielt avdekket i gruvene i Øst-Europa, Belgia, Storbritannia, Romania, Mexico, Namibia, USA og selvfølgelig – selve is- og ildlandet – Island.

Kalsitt kan komme i et vakkert utvalg av farger, fra klar is til sitrus, lys oransje. Hver har sin egen strålende energi, men alt kalsitt er her for å oppmuntre til kreativt uttrykk, vaske bort negativitet og for å pleie følelsesmessig helbredelse slik at du kan leve livet du ble født for å leve. 


Dersom du vil styrke spirituell følsomhet og meditere med steiner eller krystaller, så foreta denne øvelsen med kalsittkrystaller. 


Plasser deg selv liggende, pust dypt inn noen ganger og løs all spenning i kroppen når du puster ut.

Velg fire kalsittsteiner og legg en på hvert øyelokk, en på det tredje øyet (panne) og plasser en over hodet ved kronesenteret.Tren nå din følsomhet ved å føle energien som kommer fra steinene og de påvirkningene som de har på deg.Be i tanken om at du får reise på deres stråler og husk alle bilder og tanker som kommer opp mens du meditere


De forskjellige varianter av kalsitt

Det sies å være over tre hundre forskjellige typer kalsitt spredt over hele kloden, men her er de viktigste typer kalsitt som du kan komme over i din helbredende reise.


Oransje kalsitt

Med sin soda pop nyanser og sakral chakra forbindelse, er Orange Calcite en lys utbrudd av glede. Her for å forsterke energi og utstråle positivitet, rammer denne steinen med lys og frisk energi.

Blå kalsitt

Dype blå nyanser kobles vakkert til halschakraet og inviterer deg til å snakke din sannhet. Blå kalsitt er også en visjonsstein og kan hjelpe deg med å ta disse valgene av endring.

Cobalto kalsitt

En energiutbrudd kan bli funnet i Cobalto Calcite. Dette er en stein som beroliger apesinnet og kan stoppe katastrofetenkningen i sporene. Guddommelig kjærlighet og uendelig visdom trenger ikke å være tung med Cobalto.

Grønn kalsitt

Fjern blokkene i hjertechakraet ditt med de glitrende fargene i den grønne kalsittsteinen. Det er en utrolig aktiv stein når det gjelder fysisk helse, men kan også oppmuntre deg til å behandle livets opp- og nedturer med letthet.

Mangano kalsitt

Slipp vondt og frykt og alle de spindelvev som klamrer seg til hjertet ditt med den modne helbredende energien til Mangano Calcite. For de som sliter med å uttrykke sine sanne følelser, kan dette være en vuggesang av en stein som kan føre deg dit.

Rød kalsitt

Grunn ned og styrke roten din chakra med rød kalsitt. En fantastisk stein for å øke dine fysiske utholdenhetsnivåer, Red Calcite er her for å balansere følelsene dine og holde deg sterk.

Yellow kalsitt

Som en sterk plexus chakra stein er Yellow Calcite fantastisk når det gjelder å hjelpe deg i overgangsperioder i livet. Det bygger opp selvtillit og en positiv holdning som sikrer at du kan skinne.

Honey kalsitt

Den milde gylne steinen til honningkalsitt lærer oss hvordan vi kan bruke vår makt på en ansvarlig måte. Det er en rettferdig og ærlig stein som hjelper oss med å overvinne indre og ytre hindringer i livet.


Om Caribbean Blue kalsitt

Denne steins energier er fremdeles noe av et mysterium når dette skrives, selv om det definitivt gir gjenklang med ditt tredje øye- og kronechakra. Caribbean Blue Calcite er en sinnsaktivator og hjelper en kanalisere sine egne unike psykiske evner som hjelper en til å heve bevisstheten. Mens vi fremdeles lærer mer og mer om denne steinen hver dag, oppfordrer vi deg til å gjøre det samme! I løpet av din neste meditasjonsøkt, legg til denne steinen i syklusen din og begynn å trekke energi av den slik at du kan kanalisere den inn. En av de første tingene vi har lagt merke til er den generelle følelsen av ro og ro som gikk over den fysiske kroppen vår. Dette gjør at man lettere kan "glide" ut av sin fysiske kropp og stige til høyere vibrasjoner. Dette er et sted hvor du kan absorbere uendelige mengder kunnskap om deg selv og hvor du skal. Hold denne steinen i nærheten av sengen din for et forbedret perspektiv på drømmene dine, samt en ekstra kraftkilde for å hjelpe til med klar drømmer og astrale reiser.


Orange Calcite Healing

Dobbelklikk på videoen for å endre eller legge til en beskrivelse.

Blå Kalsitt

Dobbelklikk på videoen for å endre eller legge til en beskrivelse.

KRYSTALLBUTIKKEN

 Nettbutikk, Krystallhealing, Spirituelle Krystaller og Steiner

bottom of page