top of page

 

SPIRITUELLE PENDLER

Mange varianter og krystalltyper å velge mellom. 

 

Vakre pendler , 70mm 

Vakker og unik, fasettslipt Pendel i Ametyst..7 cm i lengde med 20cm lenke. Leveres i kobber og sølv med flotte dekorasjoner..

Det er ialt 11 krystalltyper å velge mellom Ametyst, Ametrin, Rosenkvarts, Klar Kvarts ( Bergkrystall ), Labradorit, Blå LaZuli, Opalit, grønn Aventurin, Blå Gullsten, Tigerøye, Sort Obsidian.


Unike Engle pendler, 50mm

Leveres i flere krystalltyper, bla. Ametyst, Rosenkvarts, Klar Kvarts, Grønn Aventurin.


 

Pendler fra Brasil

Spirituelle " Blessed by the Entities " Pendler fra Casan i Brasil i Ametyst og Klar Kvarts ) Bergkrystall... 


Engle Pendel med Chakra lenke..


Pendulering av Lars Rolle 

Pendulering er en metode som er brukt i land som Kina og Egypt for lang tid tilbake. Her brukte de blant annet pendelen til å måle stråling fra bakken. Denne målingen ble igjen brukt for å bygge monumenter, grave etter vann o.s.v. Noen shamaner og healere bruker pendel som helbredelse.

Den tidligste bevarte henvisningen til søking stammer fra 1400-tallets Tyskland, da skjerpere, på leting etter mineraler, benyttet seg av ønskekvister.

Pendelen kan oppfattes som en forlengelse av din egen intuisjon fordi den brukes til å få tilgang til informasjon. som allerede eksisterer i din underbevissthet. Ved bruk av pendelen vil også denne hjelpe til å styrke intuisjonen din fordi den former denne til en fysisk rørelse, og gjør den på denne måte mer påtagelig og lettere å forstå. Når du stiller spørsmål til pendelen så er det din egen intuisjon som besvarer spørsmålet. Pendelen tillater deg fysisk å se hva din intuisjon allerede vet. Som en forlengelse av intuisjonen kan din pendel gi deg informasjon fra de samme kilder som din intuisjon, din underbevissthet, eller fra din guide/hjelper. Pendelen kan kun besvare spørsmål med ja, nei, kanskje (feil spørsmålstilling).Man kan si at jo dyktigere man blir til å bruke pendelen, jo mindre har man egentlig bruk for den.Pendelen forsterker og skjerper din intuisjon og omformer det til et visuelt budskap. Etter hvert vil du, ved bruk av pendelen, bli så oppmerksom på din intuisjon at du kan finne svarene uten pendelen.

Bruk pendelen med respekt

Dersom vi nå godtar teorien om at det er din egen underbevissthet eller kanskje hjelperne som styrer pendelen, så er det en del ting man bør ta til seg når man driver med pendulering.

Det viktigste er at den skal brukes med stor ydmykhet og kjærlighet. Det er en god regel fordi du da vil ha respekt for dine egne krefter.Pendelen sies å være en forlengelse av vår underbevissthet, det er egentlig oss selv som innehar svarene, men pendelen brukes til å formidle svarene til oss fra ditt høyere Jeg. 

Det er en god skikk å alltid å takke pent etter bruk av pendelen. Da vil pendelen blir din venn og bør ikke brukes av andre enn deg fordi den da blir et personlig redskap Du skal se denne gjenstanden som en del av deg og en del av hvordan dere to (du og pendelen) kommuniserer på.

KRYSTALLBUTIKKEN

 Nettbutikk, Krystallhealing, Spirituelle Krystaller og Steiner

bottom of page