top of page

Hvordan krystaller virker

Krystaller og steiner er et av mange forbindelsesledd mellom sjel og kropp. De hjelper med å balansere og utvikle dine egne energier..Det er derfor de gir Healing. Enten du velger steinen din selv eller får den som en gave , har den funnet veien til deg på sin egen " magiske" måte. og du kan være sikker på at den vil hjelpe deg ..Krystaller og steiner er for mange en dør til en livsstil med fokus på helhetlig levemåte, naturlig healing og bevisst åndelig utvikling ..

KRYSTALLER OG STEINER ER "FROSSEN ILD " MED EVNEN TIL Å MOTTA, LAGRE OG OVERFØRE ENERGI...

Noen universelle prinsipper

Vi er vant til å tenke på oss selv som en person med en fysisk kropp, men vi har også en følelseskropp og en tankekropp..Mellom den ytre fysiske kroppen og de to indre kroppene ligger eterlegemet. Til sammen danner disse "lagene " personligheten. Eterlegemet lagrer de universelle kreftene som opprettholder livet i den fysiske kroppen . Styrken i etterlegemet avhengiger av kvaliteten på følelsene og tankene dine. Når tanker og følelser er fredlige og kjærlige flyter livskraften fritt fra sjelen gjennom kroppene og gir sunnhet og vitalitet til den fysiske kroppen.

Når tankene og følelsene er mørke , sinte. fryktsomme , depressive eller generelt dømmende og kritiske , resulterer dette i at den universelle livskraften blokkeres. slik at fornyelse av cellene i den fysiske kroppen hemmes og etterhvert skaper dette dårlig helse.

Forstår du dette prinsippet kan du bevist velge positive og vennlige tamker og følelser, fremfor negative som forringer helsen din ..Energi følger tanke og du tiltrekker deg det du sender ut, slik lyder to av universets lover.

Du blir ikke frisk fordi du får en sten eller krystall , men den kan sette igang endrings og læringsprosesser i deg. Reultatene av de indre forvandlingene endrer kanskje ditt fokus fra "hvordan jeg har det til hvordan jeg tar det". Helbredelse skjer fra det indre plan og ut i det fysiske. Dette kan ta tid eller gå raskt. Er det meningen at helbredelse skal skje i det fysiske....så skjer det..

Kvartskrystaller kan programmeres til alle type arbeid, så velg gjerne en kvartskrystall til å trekke ut de negative tanke og følesesmønstrene som du nå er klar til å gi slipp på. Deretter velger du en sten med energier du trenger . Det enkleste er å bære stenen i lommen eller legge den under hodeputen.

Gjennom takknemlighet over de små tingene i livet utvikles og oppøves evnen til å se de store gavene livet gir hver dag. Det er så uendelig mye mer å glede seg over enn å gremme seg over ...:

RENSING AV KRYSTALLER v/ Lars Rolle

Steiner/krystaller er i stand til å absorbere både negative og positive energier.

Healing krystaller og andre steiner trenger oppladning, blandt fordi de lett mister glansen og fargen, om de er brukt mye.

Du kan holde steinen i hånden og meditere til dem, be dem om å ta imot overskuddet av din kraft som takk for at de hjelper deg, og du bør takke dem for at de gir deg hjelp.

Du kan også prøve å "tenke inn" gode og positive tanker i steinen ....

Når du har kjøpt en krystall skal du helst rense den, for det kan være mange som har berørt den ... citrinen er vel kanskje den eneste steinen som sies ikke å absorbere negativ energi.

Arver man smykker etc. med steiner, skal man også alltid rense dem først, for ikke å arve plagene til den som eide den før.

Rensing er alltid viktig, uansett.

Når man renser kan man legge dem i sol- eller måneskinn.

Men noen stener tåler ikke sterkt lys: 

Disse kan du legge i et glass med lunkent vann med havsalt i. (Vulkanske og porøse steinarter MÅ IKKE legges i disse oppløsningene!) Dette lader også opp steinene.

Man kan også grave dem ned i jorden i et døgn eller skylle dem under rennende vann.Jeg har også hørt at de kan legges i fryseboksen sammen med alle de andre iskrystallene.Rengjør dem når du føler for det eller etter at andre har berørt dem.Du skal bestkytte steinene mot fett og støv og derfor er det fint å oppbevare dem i et fint skrin etc. med god plass til hver stein.

How to Sense Crystal Energy - Experiencing the Power of Healing Stones

KRYSTALLBUTIKKEN

 Nettbutikk, Krystallhealing, Spirituelle Krystaller og Steiner

bottom of page