top of page

Min interesse for energiarbeid og krystaller ..

Min interesse for energiarbeid startet for alvor i 2010 hvor jeg begynte å fordype meg i grunnleggende healing og energiarbeid. Etter at jeg oppdaget mine evner som Thetahealer har jeg de siste 5 år arbeidet med energiarbeid , krystaller og smykker ved siden av mitt arbeid som samtaleterapeut og Intuitiv Coach.

Jeg legge mye tid og Kjærlighet med å jobbe med mine Hjertekrystaller og intensjonen er alltid at de skal gjøre godt for mennesker. Tilbakemeldinger de siste årene viser at krystallene har positiv virkning og virker beroligende med en varme og følelse av fred på innsiden...

Krystaller kan programmeres og er "frossen ild" som kan både ta imot, lagre og sende energi...Jeg gjør dette mentalt ved å holde i krystallene og legger inn en intensjon i form av tanker om ubetinget Kjærlighet til den som blir krystallens nye eier. 

Det vesentlige for meg er intensjonen bak mitt energiarbeid med å formidle ubetinget Kjærlighet . Derfor virker mine Hjertekrystaller positivt slik de gjør på mennesker. 

Etter mitt besøk hos vår tids mest berømte Medium JOG ( John of God ) i febr. 2013 fikk jeg beskjed om å ta JOG krystallsengbehandling som en del av min spirituelle renselse og oppvåkning..Selve Casan ligger på en krystallåre og energien på området er kraftfull.. Jeg hadde med meg en rekke krystaller fra min første reise og har siden den tid fått større kunnskap og viten om krystallens gode virkning på mennesker. Jeg benytter idag mine Hjertekrystaller og JOG's personlige krystaller i min egen meditasjon, under felles distanse Hjertehealinger og under Krystallbehandling i mitt klientarbeid. Fra sommer/høst 2016 tilbyr jeg JOG Krystallsengbehandling med fokus på JOG velsignede krystaller og smykker ved siden av mine egne Hjertekrystaller ..

JOG Krystaller med kraftfull Energi..

KRYSTALLBUTIKKEN

 Nettbutikk, Krystallhealing, Spirituelle Krystaller og Steiner

bottom of page