top of page

Pyramidekraft er basert på teorien om at Pyramideformen kan generere energi.

Kilde Pyramid Power av Patrick Flanagan

" Jeg besøkte Kairo og Pyramidene på min reise i 2017..Fantastisk opplevelse i det historiske Farao Museumet og den berømte store Cheops Pyramiden på Gizaplatået "

Espen Vincent

Spirituell Veileder 

Pyramide Kraft er basert på teorien om at pyramideformer, bygget til proporsjoner av den store Cheops Pyramiden i Egypt, kan generere energi som gir oppsiktsvekkende effekter.

Et økende antall forskere og parapsykologer oppdaget at en pyramide kan forandre det som faller innenfor sine energifylte vegger. Den spesielle formen til pyramiden er som den spesielle formen til fiolin: En fiolin resonerer lyd; en pyramide resonerer energi.

Overnaturlig energi eller Psychic Energy er ikke nytt. I det eldgamle kina trodde man at vi var knyttet til det evige univers ved en vital kraft oms fylte kosmos. I India kaller de det (energi ) prana. Gloria Swanson sa historisk i Time, sovende med en pyramide under sengen sin gjorde gjorde at hver eneste celle i kroppen fikk tilførsel av energi. "Jeg tror fast på Pyramid Power uttalte hun "

Orgone Energi er bokstavelig talt " Livskraft "

Orgone Energi er et begrep laget av den østeriske psykoanalytiker Wilhelm Reich på slutten av 1930-tallet for et foreslått universelt kreativt substrat i naturen. Reich hevdet at visse former for sykdom var konsekvensen av utmattelse eller blokkeringer av Chi-energi i kroppen, og at Orgonite vil redusere stress og også bidra til frodig plantevekst. Videre merker mange mennesker ulike positive følelsesmessige effekter i nærvær av Orgone generatorer eller Pyramider.

En Orgone Power Pyramide er kjent som en Orgonite energi transformator og er et veldig nyttig metafysisk verktøy. Den baserer seg Orgone energi, et begrep skapt av den avdøde Wilhelm Reich, og refererer til de minste subatomære partikler: Energi og livsenergi.

Orgone energi er bokstavelig talt " Livskraft "

Du trenger ikke å være en Feng Shui artist å rense ut og balansere ut området der du oppholder deg. En av de mest potente metoder til dags dato er å benytte seg av Orgone energi. Plasser dette rundt din stue / arbeidsrom/ soverom og det forvandler negative energier fra alle kilder til positiv livs energier.

Det fungerer hele tiden, kan ikke slites ut, trenger ikke rensing og kan flyttes med deg uansett hvor du bor eller oppholder deg.

Orgone Pyramidens egenskaper

Den grunnleggende funksjonen til en Argone Pyramide er å resirkulere mørkt, negativ Orgone (livsenergi) til lys, frisk, positiv Orgone livsenergi.

Konfigurasjonen av kvarts krystaller inne i en metall / organisk matrise får dette å skje. Denne regenererende energien kan brukes til å oppdatere og forsterke energien til en person, rom, kontor eller i et hus.

Det er mange som rapporterer en økt drømmefrekvens og at man husker drømmer bedre.

En pyramideform er i seg selv er ekstremt kraftig. Power Pyramiden trenger aldri å renses, og tilpasser seg alltid alle nivåer av negativ energi i ethvert rom eller hus.

KRYSTALL PYRAMIDER FOR MEDITASJON

1. En følelse av vektløshet.

2. Elektrisk-lignende prikkende opplevelser.

3. Følelser av varme, vanligvis i kroppens øvre deler.

4. Ro, avslapping og frihet fra spenninger.

5. Drømmer med levende farger og grafiske visjoner.

6. Eksterne stimuli, syn og lyder fades spesielt bort.

7. Tidsforvridning, rombevissthet råder.

8. Dypere, mer tilfredsstillende meditasjoner og et høyere energinivå.

Om Nubian Orgone Pyramider

Fylt med spirituelle krystaller .

Håndlaget av Annett Banx og designet av Espen Vincent. 

Pyramideformen fungerer som en linse som fokuserer på jordens magnetisme, og skaper en sterk energetisk kraft. Å ha pyramider rundt seg er svært gunstig, siden de bidrar til bedre inneklima, generell trivsel, forbedret konsentrasjon, økt mestringsevne og bedre søvn. Dette er bare noen av fordelene.

En Ide blir til.....

Jeg har i mange år vært fasinert av Krystaller og Energiarbeid..Siden min spirituelle oppvåkning for 10 år siden har jeg besøkt fantastiske steder i Brasil . Fra disse spirituelle reisene har jeg blitt kjent med kraften og energien fra spiriituelle områder og hatt med meg krystaller både til eget bruk og i egen praksis for klienter. Mange vakre og kraftfulle krystaller har fått nye, spirituelle hjem og eiere.

Min interesse for Kystaller, Energiarbeid og Pyramidekraft satte meg på Ideen om å sette dette sammen i egne Orgone Krystall Pyramider med spirituelle Krystaller fra Brasil .

Klar Kvarts Tårnkrystaller fra John of God

Kraftgeneratoren i alle Orgone Pyramidene vil være Kvarts terminerte Tårnkrystaller. De leveres i forskjellige størrelser og kan i den største utgaven av Pyramidene leveres doble hvor en peker opp og en ned for å øke Pyramidekraften. Hjertekrystaller i feks. Ametyst, Rosenkvarts eller Citrin omkranser hver Tårnkrystall og velges etter personlig ønske som tillegg.

Nubian Orgone Pyramider i form og Design..

Bildene viser vår største Orgone Lys og Krystallpyramide nesten ferdig (bilde til venstre), Bunnen lages med bla tørkede blomster (pasjonsblomst) og krystaller (bilde i midten ) og til høyre..Dette er et tidkrevende og møysommelig arbeid..En ferdig Orgone krystallpyramide kan ta alt fra noen dager til uker å konstruere. Mange arbeidstimer ligger bak hver pyramide. Alt er vakkert håndverk utført av Orgone spesialisten og kunstneren Annett Banx i Solid Air Sculpture, England.

Disse spirituelle Orgone pyramidene har en spiss og høy form for en mere intens og kraftfull energistøm, kalt Nubian pyramidene fra gamle oldtidens Egypt. 

De håndlages av kunstneren Annett Banx i England på bestilling og designes av spirituell guide Espen Vincent.

Pyramiden inneholder spirituelle Tårnkrystaller, Rosary Bønnekjeder, Hjerteanheng og krystallhjerter, hentet fra mine spiriituelle reiser til Brasil. De skreddersys etter dine ønsker. 

Tårnkrystallene er i klar kvarts og vil være en kraftgenerator sentralt i pyramidene. Her vises våre første design der pyramidene blir satt sammen og støpt i et glass liknende materiale.

Små Hjertekrystaller er plassert rundt Tårnkrystallene som er omkranset av et varmt hvitt lys i hele pyramiden... Pyramiden vil ha målene 14x14x23cm. med en Ametystengel i toppen av pyramiden. 

Bunnen vil være fylt med blomster og jordkrystaller inspirert av Pasjons-blomsten ..Disse vil bli helt unike og svært kraftfulle Prisen vil variere avhengig av hva slags krystaller som blir valgt. De vil ha en høyere prisklasse og være et vakkert og kraftfult syn for øye med en sterk Healingkraft..

PRISER JOG ORGONE PYRAMIDER 

Vi leverer flere utgaver av Orgone Pyramidene, men har standaridisert på en utgave i 14x24cm .Alle utgavene vil ha spirituelle Krystaller og være håndlaget av Solid Air Sculpture i England. Nubian Orgone Pyramidene vil være eksklusive og unike i sitt slag.

Baseinnhold og størrelse 

Alle Nubian Pyramidene inneholder en Tårnkrytall i klar kvarts , Ledlys, tørkede blomster og små krystaller til oppbygging av baseplattformen. Det som velges i tillegg er i hvilken grad du ønsker at Pyramiden dekores med Hjertekrystaller ( minikrystaller og anheng) , Engler, Rosary Bønnekjede, pendel mm. Vi kan skreddersy Pyramiden med spirituelle krystaller slik du ønsker. 

Du velger basestørrelse og dernest tillegg av krystaller til personlig design.

Standard utgave

Pris Large 14 x 24 cm fra Kr. 3.990,- inkl. ledlys, JOG kvartstårn

Stor utgave 

Pris XL 20 x 30 cm fra Kr. 4.990,- inkl. ledlys, JOG Kvartstårn

Pris XXL 30 x 50cm ..Pris på forespørsel

NB! Alle Pyramidene vil bli ca. 2 cm høyere med føtter i hvert hjørne av pyramiden.

Priser Opsjoner til personlig Design 

* Ekstra Mini Tårnkrystall fra Kr. 500,- avhengig av størrelse

* Hjerter, små - mellomstore ( 20 - 30mm ) Kr. 300,- stk.

* Pendel Kr. 250,- stk.

* Hjertekrystall Stor (40- 50mm ) Kr. 500,- stk.

* Rosary Bønnekjede med kors Kr. 350,-

* Engler fra Kr. 300,- / Kr. 500,- avhengig av størrelse

* 18K Forgylt Hellig geometrisk disc fra Kr. 500,- ( LIvets Tre, Livets Blomst mm) 

Dersom du er interessert i en personlig og skreddersydd Nubian Orgone Pyramide, ta kontakt for dine ønsker og jeg gir deg et skreddersydd tilbud. 

Benytt kontaktskjema.

Sacred Geometric Discs..

Samarbeid med Solid Air Sculpture i England....

Til å lage mine nye Nubian Argone Pyramider med krystaller har jeg startet et samarbeid med kunstneren Annett Banx gjennom firma Solid Air Sculpture i England. Hun er dyktig i sitt fag og har spesialsert seg på å lage vakre og dekorative Argone Pyramider..For mere informasjon besøk hennes hjemmesider; 

Om kunstneren 

Annett Banx er en kunstner som er elsker å praktisere Orgone Terapi, Lyd Healing, samt Reiki og Feng Shui. Jeg har nylig oppdaget at ved å integrere krystaller, metaller og organiske materialer i skulpturene mine, kan jeg skape unike kunstverk som løfter deg ut av en lav, negativ frekvens og beveger deg inn i høyere, positive alfa bølger.

Disse oppløftende krystallskulptureog avslapping i hjemmet, og samtidig bidra til å heve bevisstheten på planeten Jorden. Jeg arbeider med mineraler, fordi de er kraftige forsterkere av eterisk energi.

Mange av krystallene jeg benytter er strålende for å motvirke de negative effektene av mobiltelefoner, datamaskiner, mikrobølger, elektrisk utstyr og fjernsyn som omgir oss hele dagen, og som kan få oss til å føle oss sliten, irritabel, nervøs og anstrengt. Jeg har oppdaget at når jeg omslutter disse krystallene i en flytende resin, som krymper ved herding, avgir de en ladning av kraft/energi når de legges under trykk. Resultatet gjør det mulig for permanent transmutasjon av stillestående negativ energi til positiv, flytende energi og en stor reduksjon av EMF-stråling i ditt oppholdsrom. ne er designet for å påvirke ditt familieliv positivt, ved å bidra positivt til mer harmoni, ro .

Luminous Organite Crystal Pyramids by Solid Air Sculpture

Den historiske Cheops Pyramiden

Den mest kjente pyramiden, den som Pyrtrukturen i verden. Det ble bygget av Farao Khufu (Cheops) under det fjerde dynastiet og tok mellom trettiseks og femti år å bygge. Det har høyden til en skyskraper, og bunnen dekker nesten 13 dekar, stor nok til å fylle åtte baseball felt. De 2.300.000 kalksteinblokkene, som veier fra to til sytti tonn hver, kom fra steinbrudd langs Nilen, og ble flløtet over elven til Nildalen da Nilen ble oversvømmet. Over 400.000 slaver jobbet for å bygge pyramiden, flyttet de store blokkene på tømmerruller og opp bratte ramper; Det tok mer enn førti menn å flytte bare en av de mindre blokkene. Det er mer solid stein i Cheops-pyramiden enn i alle katedraler, kirker og kapeller bygget i England siden Kristi tid. Pyramiden hadde omtrent det samme omfanget av forpliktelse til Farao-Egypt som romprogrammet var for USA .Det er en rekke mysterier som skjuler Cheops. Utformingen og gjennomføringen av den store pyramiden krevde en ekspertise innen geometri, astronomi, geografi og ingeniørfag. Likevel, var en knyttet streng den viktigste måleenheten. De må ha vært forbløffende nøyaktig, fordi moderne instrumenter viser at det bare er en halv tommers feil på en 755-fots side. Og kalksteinblokkene ble perfekt kuttet innen 1/100 av en tomme, med ledd som bare er 1/50 tomme.

Vakre Orgone Pyramider fra Solid Air Sculpture...

Våre første Orgone Lys og Krystallpyramider ferdigstilt juli 2018

Nye Design juli 2018

Orgone Pyramider fylt med Turkis, Amazonitt, Sodalitt, Ametyst, Røk-kvarts, Citrin, Aventurin; Karneol, Onyx, Agat mm.

Turkis, Ametyst, Klar Kvarts

24cm Orgone Pyramide

TURKIS - Hals Chakra

RØYK - KVARTS - Rot Chakra

AVENTURIN / CITRIN - Solar Plexus Chakra

ROSENKVARTS - Hjerte Chakra

I våre Orgone krystallpyramider bruker vi i bunnen av pyramiden tørkede Blomster i forskjellige typer og farger bla. den kjente Pasjonsblomsten. Den er særdels vakker med sine rene og lysende farger.

Pasjonsblomsten

Christian Symbolism of the Passion Flower:

The name relates to the Passion of Christ rather than having romanticconnotations. It is also known as Maypops, and in parts of South America, Maracuja. It is a plant of the Americas that was taken to Spain and later to Europe and other parts of the world by early Spanish explorers and missionaries. In South America, early Catholic missionaries used parts of the flower’s anatomy as symbols representative of Christ’s suffering and from there it entered into folklore.

Argone krystallpyramide i ditt stjernetegn

Vi har startet produksjonen av våre unike og svært vakre Orgone krystallpyramider i samarbeid med artisten Annett Banx og Solid Air Scrulpture i England. De kan skreddersys med dine ønsker og personlige design i ditt stjernetegn.

Du kan like mange stentyper og her er en av dine lykkestener;

* Steinbukk - Tigerøye

* Vannmann - Ametyst

* Fisk - Fluoritt

* Vær - Aventurin

* Tyr - Dalmantiner

* Tvilling - Gullsten

* Kreps - Bergkrystall

* Løven - Jaspis

* Jomfruen - Obsidian

* Vekt - Rosenkvarts

* Skorpiion - Agat

* Skytte - Sodalit

Les mere om forklaring til din lykkesten her på mine websider;

KRYSTALLBUTIKKEN

 Nettbutikk, Krystallhealing, Spirituelle Krystaller og Steiner

bottom of page