top of page

OM JOG ( John of God) 

Medium og Healer Joao de Teixeira de Faria, kalt John of God ...

João de Deus, hans brasilianske navn João Teixeira de Faria og hans gaver til å hjelpe menneskeheten.....

John of Gods brasilianske navn er Joao de Teixeira de Faria, av mange kalt John of God,...nåtidens store fulltrans Medium og åndelig healer fra Abadiania i Brazil. Han har etablert Casa de Dom Inacio de Loyola for alle besøkende som ønsker å ta del i hans mirakuløse healing. 

I flere tiår har JOG (John of God), João Teixeira de Faria hatt ekstraordinær suksess i å hjelpe folk til helbredelse fra AIDS, kreft, lammelser, blindhet, mental sykdom og en rekke menneskelige lidelser. Millioner av mennesker har konsultert Medium John of God siden 1965. Tusener av personer per dag står og venter i kø for å se og møte Mediumet personlig.

Casa de Dom Inacio er navnet på det spirituelle senteret der Medium JOG prakitiserer sitt åndelige helbredelsesoppdrag. Over 8 millioner mennesker har mottat distanseheling, og over 2 millioner mennesker har besøkt Casan personlig for Healing, i over 50 år, for å stå foran Medium John of God og oppleve den fantastiske energien og be om hjelp til sine bønner og ønsker. Mange frivilllige har deltatt i åndelige helbredende tjenester på Casan siden sin konstruksjon i 1979. 

Planlegger du din spirituelle reise til Abadiana og JOG kontakt med for veiledning og besøk Casans nettesider; 

For mer informasjon se www.friendsofthecasa.info

Denne enkle brasilianske mann, formelt utdannet bare gjennom andre klasse, er et levende bevis på en unik form for Mediumskap hvor velvillige ånder, "kroppsløse enheter" eller engler, bruke hans kropp for å utføre tilsynelatende mirakuløs helbredelse, inkludert både fysisk og psykisk kirurgi.João se Deus som er hans brasilianske navn, fungerer som en vert (til en ånd av gangen) som kalles "Entity", og referert til, mer formelt som John of God. Hans hensikt er å være et redskap for Guds verk.

Han har holdt på denne intensjonen til tross for å bli forfulgt og fysisk mishandlet av de som ikke vil ha ham til å praktisere sin unike måte å helbrede på uten en medisinsk lisens. 

Tilsynelatende uanfektet av all oppmerksomheten han får, sier João ydmykt til forsamlingen: "Det er ikke meg, men Gud som helbreder". Verken João eller Entity ber om betaling for å utførte tjenester.

John of God har blitt studert av team med legitime forskere fra Russland, Tyskland, USA, Japan og Frankrike. Patologi tester avslører at svulster, stoffer og vev Entity fjerner fra de syke er faktisk menneskelig vev. Den mest omfattende studie på João arbeid varte i to år, ble utgitt på portugisisk gjennom et brasiliansk universitet, og gjort tilgjengelig for allmennheten i 1997. João oppmuntrer forskning på hans helbredende evner i håp om at legevitenskapen kan gjøre bruk av hans suksess i behandling av menneskeheten.

"For those who believe, no proof is necessary. For those who disbelieve, no amount of proof is sufficient." -

St. Ignatius of Loyola

Dom Inácio de Loyola 1491-1556 - St. Ignatius of Loyola is the principle Entity after whom the Casa of John Of God is named. When João incorporates the entity of Dom Inácio many miracles happen. He works calmly for many hours, a testimony of his unlimited compassion, kindness and patience. 

HEALING - John of God Documentary on Oprah HD 2013 

KRYSTALLBUTIKKEN

 Nettbutikk, Krystallhealing, Spirituelle Krystaller og Steiner

bottom of page