top of page

Healingreiser til John of God 

Abadiania - Brasil

"For those who believe, no proof is necessary. For those who disbelieve, no amount of proof is sufficient." -

St. Ignatius of Loyola

Dom Inácio de Loyola 1491-1556 - St. Ignatius of Loyola is the principle Entity after whom the Casa of John Of God is named. When João incorporates the entity of Dom Inácio many miracles happen. He works calmly for many hours, a testimony of his unlimited compassion, kindness and patience.

Spirituelle grupper fra hele verden reiser til nåtidens mest berømte Medium og Healer John of God i Brasil..Selv har jeg reist 3 ganger siden 2013, i grupper med Casaguide og på egenhånd i 2016 uten Casaguide...

Begge deler har fungert godt på reisene, men jeg anbefaler alle å planlegge reisen godt og sette seg inn i regler som gjelder på Casan for maks utbytte.

Dersom du bestemmer deg for å reise på egenhånd kan du booke både transport, opphold og lokal Casaguide på forhånd. Velger du å reise med en gruppe blir du godt ivaretatt og knytter relasjoner og turen får en litt mere felles sosial profil..Dette er litt hva man ønsker selv. Jeg har prøvd begge deler de siste 5 år.

Her er linker til websider for John of God og Casan i Brasil hvor du finner info. om alt som foregår på Casan, forhåndsregler og hva du bør vite om før du booker din reise. Det anbefales at du reiser med Guide på første reise..Ønsker du å reise på egenhånd finner du det meste info. på disse weblinkene; 

This is the Official Website for the Casa

http://www.friendsofthecasa.info

This is the authorized and approved website so is great info.

https://www.abadianiaportal.com

Also for Independent travel without a guide this site gives information on how to do that

http://www.travellingtothecasa.com

Det er en tid før og etter en spirituell Helsereise til Medium JOG i Brasil. Selv om mange er alvorlig syke, reiser mange for å oppleve den kraftfulle energien og får hjelp til sin personlige vekst spirituelt, mentalt og emosjonelt. På din reise vil du få møte nåtidens mest berømte og kraftfulle Medium John of God og legge frem dine ønsker og behov for hjelp. Han er tilstede på Casan onsdag, torsdag og fredag for alle besøkende, fra morgen til kveld. Flere tusen kan gå forbi Mediumet hver dag. Alle er velkomne uavhengig tro, rik eller fattig. Alle behandles likt og ingenting koster noe utenom Urter og Krystallbehanding. Om du ikke får det du ber om, får du den hjelpen du trenger. Healingen starter den dagen du har bestemt deg og bestilt billett til Brasil. Opplevelsene her er mange og kraftfulle...

Mye av det kraftfulle Healingarbeidet foregår i " Current " eller under fellesmeditasjon der flere hundre mennesker mediterer fra 3 - 5 timer under hver sesjon 2 ganger daglig når Medium JOG er tilstede. Du kan selv oppleve frivillige " Interventions " , spirituelle usynlige operasjoner " , være vitne til fysiske operasjoner utført av Mediumet i full transe med en inkorporert Identitet, ofte en tidligere lege. Du vil eller all sansynlighet få beskjed om at du skal ta medisin som er urter fra pasjonsblomst, drikke hellig vann og ta krystallsengbehandling. Reiser du med en gruppe vil du oppleve " Det hellige vannfallet ", bønnekvelder og sangstunder på Casan. Alle mest foregår det en indre renselse og en oppbyggende, Healende prosess i vårt indre fysisk, psykisk, emosjonelt og spirituelt. Lysarbeidet starter her nede og fortsetter under fjernhealing etter at du har kommet hjem.A 

Små og store Mirakler skjer på Casan under møte med Identitene hver uke. Alt er en prosess og det tar den tiden det tar. Jo mere du sitter i Bønn og Fellesmeditasjon, jo mere lysarbeid vil du oppleve. Vi blir fortalt at du vil motta Healing 2 år etter du har besøkt Medium JOG og mange reiser tilbake til området i ettertid slik jeg selv har gjort de siste 5 år. Andre tar med seg klienter og gjester etter at de selv har blitt Casa guide og reiser 2 - 4 ganger med små og mellomstore grupper fra 10 - 15 personer. 

" Under min første spirituelle reise og møte med nåtidens store Medium og Healer JOG i Brasil 2013, fikk jeg beskjed om å ta to Krystallseng behandlinger på Casans område før jeg fikk møte Mediumet igjen neste dag. Behandlingen virket dypt avslappende og gjorde mere med meg enn hva jeg kunne forestille meg med mitt bevisste sinn. Min spirituelle indre reise hadde startet. " 

To år senere og etter 3 spirituelle reiser til JOG fikk jeg tillatelse til å ha med meg en JOG Krystallseng hjem til Norge for bruk i min praksis som spirituell veileder og alternativ behandller. 

Espen Vincent, Spirituell Veileder

JOHN OF GOD IDENTITETER / SJELSÅNDER...

The Entites of Light and Love...

Identitene som kanaliseres igjennom Medium John of God i Brasil er sterkt utviklede åndelige vesener som en gang var bemerkelsesverdige mennesker i sitt eget fysiske liv, leger, kirurger, healere, psykologer og teologer. Disse sjelsåndene har så høy sjelevekst at de ikke trenger å reinkanere til vårt fysiske plan.

De fortsetter imidlertid å heve seg på åndsplanet gjennom deres veldedige lysarbeid ved bla å hjelpe mennesker på moderjord.

John of God er kanskje nåtidens mest kraftfulle fulltrans Medium i vår tid, med ekstraordinære evner. Hans mediumskap gjør at han kan kanalisere og inkorporere mer enn tretti Identiteter ( Sjelsånder ) som bruker hans kropp til å utføre mirakuløse healinger. Under en operasjon er det en trance-lignende stillhet i både øynene og ansiktet hans. Hans fingre arbeider med ekstrem presisjon, selv når hodet er vendt eller hans oppmerksomhet er andre steder. Når han ikke er i trance innrømmer John of God at han ikke kan noe om medisin og ikke tåler å se blod. Hver måned gjør tusener av mennesker fra hele verden denne spirituelle reisen av til Abadiânia i Brasil, til dette spirituelle senteret kalt Casa de Don Ignacio de Loyola.

Når John of God kanaliserer Identitene (kun én Identitet/Sjelsånd av gangen), inntar de hans kropp 100%. Hver person som kommer og møter John of God inkorporert, blir "scannet" av Identitene/Sjelsåndene som utfører den nødvendige healingen. Kjærligheten og den guddommelige energien som strømmer gjennom John of God, berører alle som besøke ham og gjør dette spirituelle senteret til et hellig sted.

Noen av de anerkjente Identitene er ; Don Ignacio de Loyola, Dr. Jose Valdivino, Dr. Oswaldo Cruz, Dr. Augusto de Almeida, Dr. Bezerra de Menezes, King Salomon, St. Francisco-Xavier.

Det er ca. 30 Identiteter som jobber gjennom Medium John of God. Hans kroppsholdning, stemme, øyenfarge, adferd og personlighet endres avhengig av hvilken Identitet som inkorporeres. Noen enheter forteller hvem de er andre ikke. Dette er navnene til noen av dem som inkorporerer Medium John of God, men det er tusenvis av andre tilstede på Casan som assisterer healingarbeidet. Kjærlighets energien er så sterk i deres nærvær at besøkende ofte blir fylt til tårer ....

Bildet viser Casans høyeste beskytter og grunlegger St. Ignacio de Loyola..A

Kjærlighetens Hus

Casa of Love

Healingarbeidet som utføres her på Casan er avansert lysarbeid eller energywork som det heter.Det er et spirituelt sykehus hvor tusener av usynlige identiteter ( hjelpere ) fra åndeverden arbeider med et omfattende healingarbeid på alle nivåer av menneske fysisk, psykisk, emosjonelt og spirituelt. 

Et hav av mennesker fra hele verden med håp og tro reiser til den lille landsbyen Abadiana hvert år. ca. 2 timers kjøretur fra hovedstaden Brasilia. Her finner du ikke kjente luksushoteller og restauranter, men beskjedne og vakre Pousadaer ...små familiedrevne moteller. Brasilianerne er blide, gjestfrie og hjelpsomme, maten er fargerik, sunn og god ..laget med Kjærlighet. Det du ikke finner andre steder er den kraftfulle Energien og roen over alt på området. Selve Casan er vakkert område med utsikt over dalen hvor meditasjon og Healing skjer. Her kan du sitte i ro og fred, meditere og ta krystallsengbehandling og bare være uten stress og bekymringer.

Hver dag etter første sesjon er utført av Medium JOG deles det ut en suppe til alle som lages med Hjertet og som skal være energioppbyggende i seg selv.

St. Ignatius de Loyola, også kjent som Dom Inacio eller St. Ignacio,

er grunlegger og høyeste beskytter av det spiriituelle senteret i Abadiana.

Med hans spirituelle veiledning flytter João ( John of God ) til Abadiânia i 1979 hvor han etablerer sitt spirituelle senter. Stedet ble valgt for sin unike plassering over en kraftig geologisk krystallformasjon en naturlig energi vortex dannet av kvarts krystall berggrunn. Så bemerkelsesverdig er dette healingarbeidet som utføres her at det har tiltreukket seg millioner av mennesker fra hele verden de senere år. Selv om tusener kan komme på en enkelt dag, blir ingen vist bort. Alle er velkomne og blir møtt og ivaretatt av Medium John of God. En sesjon kan vare opptil 5 - 6 timer formiddag eller ettermiddag to ganger pr. dag, onsdag, torsdag og fredag hver uke hele året igjennom.

KRYSTALLBUTIKKEN

 Nettbutikk, Krystallhealing, Spirituelle Krystaller og Steiner

bottom of page