top of page

TILBAKEMELDINGER

Stor reportasje om Krystallsengbehandling i Medium August 2018.

Her følges to klienter under flere behandlinger.. Les hele artikkelen som er på 4 sider under tema Media og Presse på våre sider. 

Klikk her for å redigere tekst

Krystallsengbehandling kan oppleves mirakuløst ...Her er en opplevelse fra Katrine Hartmann Isene lørdag 28 sept. 2019,

" Fredag kveld sovnet jeg ved 8-tiden. Helt utslitt. Men da jeg våknet lørdag morgen opplevde jeg noe som jeg bare kan beskrive som et mirakel. Jeg følte at hjertet mitt var healet. ❤ Da jeg våknet følte jeg at det stod to "prester" fra den andre siden av sløret over meg og healet meg. Det føltes som om de hadde stått der en stund og virkelig jobbet. Jeg ble liggende i sengen noen timer for å nyte den gode følelsen og for å la dem jobbe "ferdig". Etter det gikk jeg ut på løpetur i skogen, og under den turen følte jeg at det ramlet inn mange fine beskjeder fra den andre siden. ❤ Needless to say, hele lørdag gikk jeg rundt og glødet. Jeg følte meg altså så utrolig velsignet! Har aldri opplevet maken! Tusen, tusen, tusen takk til deg og "teamet" ditt! ❤ Jeg er helt sikker på at "prestene" var hos meg som en konsekvens av krystallbehandlingen jeg fikk hos deg! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 "

En krystallsengbehandling kan virke i flere dager etter selve behandlingen der identitene arbeider med deg slik det er beskrevet her i denne tilbakemeldingen.

Her er en veldig hyggelig tilbakemelding på hvor effektiv krystallsengbehandling er fra Line Nordstrand 29.08;

"Hei Espen 😊 Tusen fantastisk hjertelig takk for en fin og god opplevelse! Jeg har det veldig fint, bedre enn før jeg fikk behandling. Kroppen min er tydelig påvirket, da det virker som den har gått i renselse, å det ser jeg på som bra og nødvendig. Venninna mi både så og opplevde endringer med meg da jeg kom tilbake i går 😊 . Kommer til å benytte meg av vennetilbudet.."

70 års feiring med en Orgone Krystall Pyramide i gave... <3

Nina Johnsens Mor ( bildet ) fra Sandnessjøen er lykkelig eier av en vakker Orgone Pyramide ..Takk til vår samarabeidspartner Annett Banx i Solid Air Sculpture, England som har produsert denne flotte krystallpyramiden...Hun fikk den i gave av sin datter i 70 års presang..Her er tilbakemeldingen fra jubilanten..;

" Veldig lykkelig eier av pyramiden, gledestårer og veldig takknemlig 💞"

Nina Johnsen

Sandnessjøen

Tilbakemeldinger fra England og våre nye

Orgone Krystall Pyramider

Her ses noen kommentarer etter at JOG Argone Lys og Krystallpyramidene er blitt utplassert i forskjellige inne og utemiljøer hos Kunstneren Annett Banx i Solid Air Sculpture i England juni 2018 , følgende;

"My friends and visitors to the studio commented on how beautiful they looked and said things like: "

* "They feel really clean and pure."

* "A strong positive energy is coming from them"

* "It's like they are smiling at me."

* " I can definitely feel them from the next room (5m away)

* "They feel really good!"

* "They feel much stronger and more powerful then your regular pyramids with normal crystals"

* "The John of God blessing must do something, as these sculptures are extremely calming and feel very peaceful"

* "Wow! They look magnificent."

* "I can feel a lovely tingling sensation"

* "I think they are very successful and have an attractive simplicity"

Gry Helene Prytz, 28 Februar og 21 mars 2018

sier følgende etter Krystallsengbehandling og spirituell veiledning onsdag 28 febr. 2018

" Hei 😊 Jeg har hatt det fantastisk etter krystallsengbehandlingen igår !

Føler meg lett og glad og klar til dyst....Merket at "de" fortsatte å jobbe på veien hjem... 

Etter flere dager med feber, mageplager etc...og sliten psykisk og fysisk etter et slitsomt år...var denne behandlingen et lys i mørket!! Espen er en behagelig, rolig og kyndig veileder og med krystallsengen i tillegg - blir det dynamitt!:) Takk Espen 😊 "

Det er en fantastisk behandling ! Glad for muligheten ! Dette er bra for alle tenker jeg 😃👍 Anbefales på det varmeste❤️🌹"

Malene Prytz Høidalen, 21 mars 2018

Jeg er super fornøyd med behandlingene, anbefales på det sterkeste!

Slik kan en krystallsengbehandling fra John of God virke på en person med nakke og ryggsmerter og en ustabil hjerterytme ( " harehjerte " )..Dette etter kun 20 min i krystallseng onsdag 22 Nov. 2017;

" Hei Espen, Takk for sist og vidunderlig behandling med krystallseng på Unity senter. Nakken er helt bra nå og kjenner det jobber flere steder fortsatt, hjertet er rolig og jeg er takknemlig og Glad."

Elisabeth Gram , 10 januar 2018

Takk for i dag Espen Vincent ~ det var en flott opplevelse ~ kroppen "synger" og krone "fontenen" spruter ♥️ krystallen likte å komme "hjem"

"En flott opplevelse og masse energi nå etter behandlingen"

Hilde Evenstad, 10 Januar 2018

Espen Vincent Takk for spennende behandling..energiene jobber fremdeles med meg..og vingene mine er foldet ut og tatt i bruk. De er så sterke. Takk for god veiledning i dag👍😄❤ 

Tilbakemeldinger fra Crystal Bed Light Healing World Wide

KRYSTALLBUTIKKEN

 Nettbutikk, Krystallhealing, Spirituelle Krystaller og Steiner

bottom of page