top of page

ORGONE ENERGI

Energiene rundt oss 

Alt er energi som Einstein oppdaget i sin nå berømte E = mc ^ 2 formel. All materie og energi har bølgelengde og en frekvens forbundet med den. Den ene er den omvendte av den andre. Det er ikke overraskende at steder kan ha egne frekvenser fra forhistoriske hendelser som for eksempel sykehus. Disse resonansene kan eksistere lenge etter at hendelsene som forårsaket de har forsvunnet, ofte hundrevis av år. Det er her Orgone Energi i Pyramideform kommer inn! Over tid, etter å ha plassert enheter i et område der det er negativ energi, vil den negative energien bli absorbert og forvandlet til positiv energi. Til slutt vil disse områdene som har hatt "dårlige" eller "negative" vibrasjoner erstattes med varme og positive vibrasjoner. 

ORGONE ENERGIENS EGENSKAPER 

Fungerer kontinuerlig.* Omformer negativ energi til positiv energi. * Renser atmosfæren. * Hjelper planter til å vokse bedre og motvirke skadedyr. * * Virker oppstemmende og avslappende * Motvirker søvnløshet og bedrer søvn * Forstyrrer DOR fra mobiltelefontårn og andre kringkastingstårn. * Hjelper til med å vekke dine medfødte evner og åndelige sanser.

Hva er Orgone Energi ? 

Orgone er den universelle livskraften, den grunnleggende byggestenen for alle organiske og uorganiske materier på vår jordiske planet. ORGONE er også kjent som prana, livskraft, ki, chi, mana, universell energi ... 

Orgone energi er livskraftenergien, som omgir all livsform når det er aktivt. Orgone-krystallpyramider tiltrekker naturlig Positiv Eterisk energi og omdanner den negative orgonen til positive ioner. Fra Wilhelm Reichs forskning ble orgonitt utviklet; en harpiks / metallmatrise med et tillegg av krystall (er). Med en evne til effektivt å samle, transmutere og avgi eterisk energi. Et stoff i Pyramideform som fungerer som en selvdreven, høy effektiv DOR → POR (negativ til positiv) "energitransmutasjonsfabrikk".

Når en Orgone Krystall Pyramide ligger innenfor rekkevidden av en kilde til DOR / negativ energi, vil den effektivt og kontinuerlig forvandle den til POR / positiv Energi. Den vil fungere som en lite, men kraftfull resirkuleringsanlegg ev Energi.

Orgone Krystallpyramider hjelper til med å roe ned stadig økende stressende miljøer, enten det er hjemme, arbeid eller skole. Ikke bare er de vakre, men de er også et kraftig verktøy for å hjelpe oss som menneske fysisk, mentalt og åndelig. Orgone nøytraliserer de skadelige effektene av EMF ( Elektromagnetisk) - stråling rundt oss fra elektriske enheter.

Orgone avstøter og nøytraliserer negativ Energi og dermed fremmer positiv Energi for å gjøre rommet avslappende og oppstemmende.Orgone Krystallpyramider i et område der det er negativ energi, vil den negative energien bli absorbert og forvandlet til positiv energi. Til slutt vil disse områdene som har hatt "dårlige" eller "negative" vibrasjoner erstattes med varme og positive vibrasjoner.

Plasser en Orgone Krystallpyramide i og rundt hjemmet ditt og du vil bli gledelig overrasket over den positive virkningen de vil ha på deg og dine omgivelser. I tillegg er disse Orgone Krystallpyramidene både vakre og funksjonelle.

De er enkle å bruke, passer inn i hver livsstil, er perfekte for både unge og gamle, og trenger ikke et instruksjonshefte eller spesiell trening å bruke. De ordner seg selv i sine omgivelser.

Hver Orgone Krystallpyramide vibrerer på et høyt nivå og styrker vårt energifelt (auraen), beskytter mot stressende, negativ energi og skadelig elektromagnetisk stråling. Det akselererer strømmen av energi i kroppene våre og fungerer som "forebyggende medisin". Høres fantasisk ut..Alle burde ha Orgone Krystall Pyramider i sine hjem.

Mange plasserer dem i eller rundt områder der de slapper av for å forbedre energiene i dette området, feks. oppholdsrom, soverom eller behandlingsrom...Orgonen kan plasseres under sengen din eller på nattbordet for å hjelpe på søvnløshet og bedre søvnen.

Hva er EMF og hvordan påvirker det mennesker ?

EMF står for elektromagnetisk felt. Alt som er skapt har sitt eget elektromagnetiske felt (dvs. elektronisk teknologi). Det er en målbar type energi, og for menneskekroppen er EMF-frekvensene virkelig livet til cellene våre. Elektromagnetisk stråling er energien projisert fra EMF. Akkurat som det er gode fettstoffer og dårlige fettstoffer for kroppen vår og gode sukkerarter og dårlige sukkerarter for kroppen vår, så er det gode / sikre EMFs og dårlige / skadelige EMFs for kroppen vår.

EMF FARER

Hvorfor er noen EMF skadelige for kroppene våre?

Menneskekroppen har spesifikke EMF frekvenser. Sunt vev har sterke frekvenser. Usunt eller sykt vev har svake eller forandrede (forskjellige) frekvenser. Våre sunne EMF-frekvenser blir svake eller endrede av ulike årsaker, men oftest ved for mye eksponering for andre EMF-frekvenser som er usunne for menneskekroppen. Dette kan skje over en årrekke med lave til moderate nivåer av elektromagnetisk stråling, eller det kan skje umiddelbart med en sjelden sterk eksponering. Når kroppens sunne EMF frekvenser er endret, kommer det helseproblemer som beveger seg inn i ulike sykdommer som kreft og fibromyalgi.

Tilknyttede EMF helseproblemer

Følgende liste representerer sykdommer og helseproblemer som enten er et direkte resultat av elektromagnetisk stråle "forgiftning" eller er nært forbundet med det. Husk at alle helseproblemer vil bli påvirket til en viss grad ved eksponering for EMF-stråling, enten elektrisk, magnetisk, trådløs eller ioniserende stråling, siden det svekker immunforsvaret, stresser kroppen og skader friske celler.

Kreft ,Alzheimers, Parkinsons, fibromyalgi, kronisk utmattelse, daglig hodepine, hjernekreft, Lyme sykdom ,astma, hjerteproblemer, brystsmerter søvnløshet, allergi , elektrosensitivitet (ES) / elektromagnetisk hypersensitivitet (EHS) , multippel sklerose (se kobberutarmning av EMF), høyt blodtrykk Hjerneteppe ADD / ADHD glemsomhet, fordøyelsesforstyrrelser , migrene hodepine, hjernesvulster leukemi - generelt lymfoblastisk leukemi fosterskader aborter understreke kvalme leddgikt, lupus utmattelse, hudforhold - brenning, utslett, smerte tinnitus og andre hørbare lyder , kronisk smerte uregelmessig puls, svakt immunsystem.

KRYSTALLBUTIKKEN

 Nettbutikk, Krystallhealing, Spirituelle Krystaller og Steiner

bottom of page