top of page

JOG BØNNEBOK

FREE REGISTRERING I VÅR BØNNEBOK 

Vi har hatt med Bønneboker til Mediumet JOG ( John of God ) både i febr 2013, Okt. 2015 og Juli 2016. 

Vi planlegger en ny reise til Mediumet JOG ( John of God ) i Juni/Juli 2016 ( 19.06 - 8 juli)

Dette er åpent for alle som ønsker å legge frem sine bønner, ønsker og drømmer til nåtidens største Medium og Healer JOG ( John of God), som selv ikke har mulighet til å reise..Det koster ingenting å være med i vår bønnebok. Vi gjør dette fra Hjerte for å hjelpe. 

Ta med deg selv, familie, venner og dyr..Det er ingen begrensninger for hva du kan be om..Vær derimot obs på hva du ønsker deg...Det kan gå i oppfyllelse..

Du finner opplysninger om hva vi trenger på denne siden.

Dersom du har ønsker, plager, bønner til JOG ..send meg en epost til vincentespen@gmail.com med overskrift ..BØNN TIL JOG..Vi fyller opp boken fortløpende frem til dagen før avreise lørdag 18 juni 2016. ..Du kan også benytte kontaktskjema her med disse opplysningene hvis det er enklere for deg..

DIN BØNN til JOG på epost må inneholde følgende data; 

* NAVN

* FØDSELDATO

* ADRESSE

* Evnt. BILDE ( Hvis du har tilgjengelig )

* BØNNEORD (Hva du ønsker å bli frisk fra , fri osv..) 

Vår 3dje reise til JOG 27.06 - 07.07 2016 med en ny stor Bønnebok fra Norge

BØNNEBOKEN OVERLEVERT MEDIUM JOG ( John of God ) FRED. 1 JULI 2016...♡

Bønneboken ble overlevert til Medium JOG ( John of God ) fred. 1 juli og det ble en ny og sterk opplevelse..Mediumet gikk igjennom boken og snakket med tolken om at dette er personlige bønner fra Norge..Han spurte om å få beholde bønneboken akkurat som første gangen i 2013 og la den ved siden av sin stol...Jeg kjente sterke energier fra Mediumet som "omringet" meg med varme når han snakket om boken og til meg..Jeg fikk også tilatelse av Mediumet direkte til å ta med meg JOG's velsignede krystaller hjem for salg..Jeg hadde på forhånd tillatelse til å ha med meg JOG krystallseng for å tilby behandlinger i min egen alternative praksis i Norge.

Dette ble en minnesrik og sterk opplevelse igjen..For de av dere som er i Bønneboken vil dere kanskje kunne kjenne forandringer eller at noe pågår energimessig med dere...Uansett er dette opp til Mediumet og Identitene..Jeg er veldig takknemlig over å få vist Bønneboken og at den blir værende på Casan for velsignelse....Hjertetanker til dere alle...♡♡♡

Hilsen

Ireen og Espen

Vår andre reise til JOG 11.10 - 25.10 2015 med en ny stor Bønnebok fra Norge

Opplevelsen med denne boken ble helt annerledes enn i 2013..Da ble bønneboken vist for Mediumet en gang og jeg hadde den meg meg under intervesjon (spirituell operasjon) og fikk sitte i identitetens rom. .Da hold jeg og bad for boken mens intervesjonen pågikk..Bønneboken ble overlevert en 3dje gang for velsignelse.

Min Første reise til JOG 2013 med Bønnebok fra Norge..

Formålet med min reise var å utvikle min spirituelle side og finne fred og renselse med alt som har vært i livet..Foruten meg selv hadde jeg et ønske om å gjøre noe for andre som ikke selv hadde mulighet for å reise til Mediumet JOG (John of God) og Brasil. Jeg oppfordret derfor mennesker om å sende meg sine ønsker og bønner på epost og det ble starten på en bønnebok med ca 200 personlige ønsker og bønner til Mediumet JOG ...(se bilde) 

Boken med 200 Bønner og ønsker som jeg bar med meg hele veien fra Norge til JOG i Abadiania, Brasil og ble vist for Mediumet 6 febr. 2013..Dette var en stor spirituell opplevelse som jeg har beskrevet nærmere under temaknapp, min reise til JOG..

"For those who believe, no proof is necessary. For those who disbelieve, no amount of proof is sufficient." -

St. Ignatius of Loyola

Dom Inácio de Loyola 1491-1556 - St. Ignatius of Loyola is the principle Entity after whom the Casa of John Of God is named. When João incorporates the entity of Dom Inácio many miracles happen. He works calmly for many hours, a testimony of his unlimited compassion, kindness and patience. 

KRYSTALLBUTIKKEN

 Nettbutikk, Krystallhealing, Spirituelle Krystaller og Steiner

bottom of page