top of page

ENERGIARBEID

Beskrivelse av prosessen bak en Hjertekrystall

For deg som vurderer å anskaffe deg en Hjertekrystall eller et energismykke som skal berolige og stimulere deg mentalt, åndelig, fysisk og emosjonelt, har jeg laget en kort beskrivelse av min prosess i mitt energiarbeid. 

Hver Hjertekrystall er unik akkurat som vi mennesker og behandles med Kjærlighet hele veien i prosessen. Jeg har fokus på mitt sterke åndelige arbeid når jeg arbeider med krystallen..Intensjonen er alltid at hver Hjertekrystall skal gjøre godt for den som blir Hjertes nye eier...Jeg utfører ofte samtaler med kjøper før jeg starter på energiarbeidet og ser for meg personen skal skal ha krystallen mentalt. 

Jeg "åpner opp og gir liv" til krystallen med min intensjon i Kjærlighet... Jeg renser og lader de på rå ametyst og behandler de intuitivt med mine tanker og legger inn meditativt "glede og Kjærlighet" når jeg holder i Hjerte-krystallen..Derfor får den en unik og beroligende virkning på menneske. 

Vær nøye med å ta vare på din Hjertekrystall...lån det ikke ut og rens og lad det jevnlig slik du føler for..Les mere om rens og lading under egne temaknapper . 

Hjertene leveres i forskjellige størrelser , fra små hånd-smykker (minihjerter) til større meditasjons-hjerter. Det er mange krystallvarianter, arter og farger..Les mere om dette under krystalltyper og kraftstener og stjernetegn. Alle stener har sin egen intensjon og vibrasjon. Velg det som intuitivt er riktig for deg. Du finner stenenes egenskaper og en egen Healing-Guide på mine sider.

Når du bestiller et KrystallHjerte vet du at det ligger en stor porsjon Kjærlighet i mitt energiarbeid...Du får et unik Krystall påtenkt bare deg som du har med deg videre i livet...Ta vare på dette Hjerte som om det er ditt fysiske Hjerte...Dere går hånd i hånd.... ♥

Velkommen til min Krystallverden fylt av ubetinget Kjærlighet ... ♥

Vennlig Hilsen

Espen Vincent

Krystaller absorberer, lagrer og transformerer energi.

RENS OG LADING AV KRYSTALLER

Jeg renser og lader alle mine krystaller på Ametyst Råkrystall før de leveres til kunde..Husk å rens dine krystaller jevnlig ...Benytter du de ofte ..rens de tilsvarende.. Krystaller absoberer energi og har du kjøper din krystall fra en steinbutikk må de renses før bruk...

KRYSTALLBUTIKKEN

 Nettbutikk, Krystallhealing, Spirituelle Krystaller og Steiner

bottom of page